COL.LABORA AMB ELS AMICS DELS ANIMALS DE LA NOGUERA

 

Ells són el col.lectiu més desfavorit de la nostra comarca. No et quedis sense fer res podent fer tantíssim!!

 

Els Amics dels Animals de la Noguera són un grup de voluntaris i voluntàries  que, després de comprovar amb impotència com els nostres pobles i carreteres s'omplen de gossos i gats abandonats, van decidir formar una associació per donar-los acollida  i buscar una segona família que els estimi.

 

Es tracta d'una associació sense ànim de lucre formada per un grup de voluntaris que ESTIMEN els animals. Els voluntaris s'esforcen per donar als gossos i gats unes condicions de vida dignes al seu pas per la protectora, mentre esperen ser adoptats.

 

Aquesta associació no sacrifica els animals si no és que pateixen i no hi ha per ells possibilitat de curació.

Ens financiem amb les quotes dels socis i les donacions de particulars i d'empreses.

 

Els animals adoptats surten esteril.litzats i xipats, i els adoptants signen un contracte d'adopció amb totes les seves dades i amb una sèrie de clàusules amb les seves obligacions envers l'animal.

 

 

La seva tasca com a animalistes no es vol limitar a la cura dels animals del refugi. També fomentem el respecte envers els animals, promovem la seva defensa i denunciem l'abandonament i el maltractament.

 

Sempreviva La Noguera organitza tallers a Lapallavacara a cada Agenda Jove, els diners que voluntàriament donin les persones que hi assisteixin aniran 100% destinats a aquesta associació (en comptes de diners també podeu aportar pinso, mantes o d'altres necessitats que poden tenir els animals de la protectora). Veureu que l'Ajuntament anuncia aquests tallers com a GRATUÏTS, tot i això nosaltres en demanarem una aportació benèfica per a aquesta associació.

 

També podeu col.laborar amb aquest magnífic col.lectiu a través del següent web:  http://amicsdelsanimalsdelanoguera.org/

 

 

Moltíssimes gràcies, gent de cor gran i gent de bé!

 

 

 

 

 

ULLERES SOLIDÀRIES

Hola amics i amigues, Sempreviva La Noguera es suma a la recol.lecta d'ulleres solidàries en col.laboració amb el representant de l'Associació "Infancia Solidaria", Angel Parejo Carvajal.

Tots/es tenim per casa ulleres que ens vam canviar l'any passat, o fa dos anys; ulleres que ja no ens serveixen per graduació o per qualsevol altre motiu.

Sigues solidari/a  i passa't per Sempreviva La Noguera o per la Cafeteria del Talladet de Balaguer a portar-nos-les.... Amb aquestes ulleres, uns altres nens i nenes, de Lamu Kenia, de l'orfanat Anidan, en faran un bon us.

Ens ajudeu?

 Milers de gràcies. Namasté!

 

 

 

DÓNA EL TEU MÒBIL VELL A LA LLAMADA SOLIDARIA

 

Namasté, Sempreviva La Noguera recol.lecta mòbils vells, en col.laboració amb la Fundació Llamada Solidaria.
Ara mateix hi han dos punts de recollida a Balaguer, a la Paqui del Talladet i al nostre centre. Ajuda'ns a ajudar. Donar per amor, amor per donar. No ens costa res desprendre'ns d'un objecte que ja no necessitem... animeu-vos! Gràcies!

 

Què és, qui són la Fundació Llamada Solidaria?:

https://www.youtube.com/watch?v=KpEwRVKIF7Q&feature=share